הנחיות ונהלים - ביה"ס לכימיה - תואר שני - תשפ"ג

עודכן: 11.07.2023

להנחיות ונהלים של ביה"ס לכימיה משנים קודמות >

1. ההשתתפות בקורסים שיש להם דרישות קדם מותנית בהשתתפות בקורסים המהווים דרישות קדם או בקורסים דומים להם ובתיאום עם היועץ. ראה ברשימת תכני הקורסים.

2. שעת מעבדת בחירה מתואר ראשון נחשבת כחצי שעה לצורך מילוי מכסת השעות הנדרשות ולשקלול הציון.

3. חובה להשתתף בקורס בטיחות אחת לשנה, בכל שנת לימוד, ולסיימו בהצלחה. כמו כן, חובה להשתתף בקורס עזרה ראשונה פעם אחת במהלך התואר. קורסים אלו אינם מעניקים קרדיט למניין השעות לתואר אך לא ניתן לקבל זכאות לתואר ללא ביצועם.

4. כישלון בשני קורסים או יותר עלול לגרור הפסקת לימודים, עפ"י שיקולה של וועדת הוראה

5. ניתן להשתתף בקורסים מתוכניות של חוגים אחרים בפקולטות למדעים מדויקים, למדעי החיים, לרפואה או להנדסה באחד מהמסלולים הבאים:

• בהיקף של 4 ש"ס

• בהיקף של 8 ש"ס של קורסים הקשורים לתוכנית המחקר של התלמיד.ה יש לקבל אישור הקורסים ע"י וועדת ההוראה בטרם הרישום אליהם.

הוראות בטיחות לתלמידי בית הספר לכימיה:

בשל העיסוק בחומרים מסוכנים וכדי לשמור על בריאותכם, חובה לחתום בתחילת הלימודים (או בעת חידוש לימודים) על טופס הצהרה בדבר חובת הרכבת משקפי מגן ולבישת חלוק במעבדות ההוראה והמחקר לכימיה באוניברסיטת תל-אביב. כמו כן חובה להקפיד ולציית להוראות הבטיחות הייחודיות במעבדות אלו. הצהרה זאת תקפה כל עוד נמשכיםהלימודים לתואר שני.

אי חתימה על הצהרה זו או התנהגות שאינה עפ"י כללי הבטיחות המפורטים בהצהרה זו, תגרור הפסקת לימודים.

להלן תמצית הוראות הבטיחות של ביה"ס לכימיה.